Trouwen aan het Veerse Meer

Bruiloft Veerse Meer
©Anneke Veronica Photography

Zeeland is een prachtige provincie om in te trouwen. Het is rustig, je hebt er veel groen en mooie uitgestrekte stranden. Tegenwoordig is het in veel gemeenten ook mogelijk om bijvoorbeeld in een weiland of op het strand te trouwen. Zo kun je een prachtige buitenbruiloft organiseren die je helemaal zelf kan (laten) stylen.

Trouwen bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Hou je van groen en ook van het water? Dan is trouwen aan het Veerse Meer misschien iets voor jullie! Het nieuwe hotel van Fletcher aan het Veerse Meer is dan de ideale locatie voor jullie trouwdag. Het hotel heeft heel veel te bieden zowel in en rondom het hotel als aan en/of op het water. Tijdens een styled shoot heb ik met een super leuk team samen mogen werken om de mogelijkheden van deze top locatie te laten zien. Een van de pronkstukken is het uitzicht, op een heldere dag kan je heel ver kijken over het meer en zie je verschillende onbewoonde eilanden liggen (waar je overigens naar toe kan met een boot). Helaas was het deze winterse dag heel erg mistig waardoor we niet heel ver konden kijken maar elk nadeel heeft ook een voordeel en zonder de mist had ik deze romantische, dromerige, winterse foto’s niet kunnen maken. Meer weten over wat deze trouwlocatie te bieden heeft en meer foto’s van de styled shoot kunnen jullie hier bekijken: TrouwenbijFletcher.nl.

©Anneke Veronica Photography

Het team
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer | Bloemist: Joeke Verhoeven Floral Design | Bruidsjurk: Bruidsboutique ZeeYes | Trouwpak: Drie’S Herenmode | Visagist: Bruidskapsels en Bruidsmake-up bij Bloozz Taart: Kers op de Taart | Styling: Happy Weddings | Tent: TT Catering & Partyverhuur | Bruidspaar: Shane & Rosalie

Bekijk ook het artikel over de opening van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer.

error: This content is protected !!