Trouwambtenaar

buiten bruiloft
©Anneke Veronica Photography

Het uitspreken van jullie belofte aan elkaar.. in mijn ogen waar jullie dag, jullie bruiloft om draait. Op deze bijzondere dag kies je voor elkaar, je zegt ‘ja’ tegen elkaar. Daarom is het zo waardevol om dit moment op de dag zo speciaal mogelijk te maken en een trouwambtenaar speelt hier een belangrijke rol in. Ik deel graag een paar tips met jullie!

Trouwlocatie

De trouwlocatie kan dit moment natuurlijk extra speciaal maken. Een ceremonie op een mooie plek, omringd door de mensen die jullie lief hebben. Wat wil je nog meer?! Tegenwoordig kun je op allerlei locaties trouwen, in jullie eigen tuin, aan het water, in het bos. Er kan ontzettend veel, informeer bij jouw gemeente naar de mogelijkheden. Voor jullie trouwfotograaf is een prachtige locatie ook een cadeautje!

Trouwambtenaar

Wanneer ik een bruiloft fotografeer hoor ik tijdens de ceremonie altijd mooie, persoonlijke verhalen met ruimte voor een lach en soms ook een traan. Jullie trouwambtenaar of BABS vertelt iets over jullie en begeleid de ceremonie. Een trouwambtenaar moet jullie goed leren kennen, het is daarom heel belangrijk om een goede klik te hebben met jullie BABS!

Bij deze toppers zit je in ieder geval goed:

Muzikale invulling

Muziek kan iets heel krachtigs zijn, soms dekken songteksten beter de lading dan woorden. Jullie belofte, een mooie locatie, een fijne trouwambtenaar en muziek die jullie raakt zijn dé ingrediënten voor een prachtige ceremonie. Een goed begin van een mooi huwelijk. Daarnaast is het voor mij als fotograaf een feestje om vast te leggen!

Tips:

Zoek je een bruidsfotograaf? Neem vrijblijvend contact op!

error: This content is protected !!