Terugblik op 2017 en vooruitblikken op 2018

© Anneke Veronica Photography

Wauw wat is het afgelopen jaar weer geweldig geweest! Zeker wat ups and downs maar ik richt mij lekker op al het moois. Inmiddels bijna twee jaar geleden dat ik ben gestart met dit waanzinnige avontuur. Werken als fotograaf en mijn eigen bedrijf runnen. Tot nu toe nog geen dag spijt gehad want ik heb super lieve koppels, bruidsparen en gezinnen mogen ontmoeten, hun verhalen mogen vastleggen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Als kroon op mijn werk dit jaar werd ik door Zankyou weddings benoemd als een van de beste fotografen van Zeeland. Wat was ik blij toen ik dit hoorde en wat een eer om daar tussen te mogen staan!

©Anneke Veronica Photography
Bruiloften en fotoshoots

Dit jaar heb ik weer mooie momenten mogen vastleggen voor prachtige koppels, bruidsparen en lieve gezinnen, jullie zijn fantastisch! Zo fijn, omdat ik dit echt heel graag doe. Bijzondere momenten vastleggen voor later zodat de herinnering voor altijd blijft. Zo veel pure emoties, spontane momenten, liefdevolle blikken, mooie omgevingen en details. Ik ben super benieuwd naar alle mooie verhalen die ik in 2018 mag vastleggen.

©Anneke Veronica Photography
© Anneke Veronica Photography
© Anneke Veronica Photography
Zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen jaar heb ik ook geïnvesteerd in mijzelf door twee workshops te volgen bij Alexandra Vonk en Laura de Roeck, twee fantastische fotografen. Beide waren ontzettend leerzaam en ik ben door deze workshops weer gegroeid zowel zakelijk als persoonlijk. Om mijzelf en mijn bedrijf verder te blijven ontwikkelen ben ik een mentoring traject gestart bij de getalenteerde Raisa Zwart. Heel erg benieuwd wat dit mij in 2018 gaat brengen maar ik weet nu al dat er hele mooie dingen uit voort gaan komen! Ik ben deze drie dames ontzettend dankbaar voor alle hulp en dat zij hun kennis willen delen.

©Anneke Veronica Photography
Privé

Privé is 2017 ook een bijzonder jaar geweest voor mij. Ik ben met de liefde van mijn leven getrouwd! Het bijna onmogelijk om te omschrijven hoe mooi deze dag was. We zijn zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben, de rest van ons leven samen mogen delen en dat we dit hebben mogen vieren met de mensen die we lief hebben. Het was wel even wennen om ineens in de schoenen van de bruid te staan maar ik heb er ontzettend van genoten!

Photo by Moniek van Gils Fotografie
Vooruitblik 2018

In januari gaan Jesse en ik lekker op reis naar Mwanza, Tanzania. Heerlijk, ik kijk hier zo naar uit want ik hou ontzettend veel van reizen. Ik blijf dromen maar heb ook concrete doelen gesteld voor 2018. Er staan al een aantal hele leuke dingen op de planning maar ik ga nu nog niets verklappen!

©Anneke Veronica Photography

error: This content is protected !!