Terugblik 2018

©Anneke Veronica Photography
Wauw, 2018 wat was je geweldig!

Wat is de tijd verschrikkelijk snel gegaan, het is al bijna 2019! Dit jaar was waanzinnig, ik heb drie fotosessies in het buitenland gedaan. In Tanzania, Italië en Portugal. Waarvan de shoot in Italië, die ik samen met Wedding Eve heb georganiseerd samen met een fantastisch team, is gepubliceerd op de Engelse blog B.LOVED, de Nederlandse blog Dusty Blue en in het tijdschrift Bruid en Bruidegom! Daarnaast heb ik hier in Nederland bijzonder mooie, liefdevolle bruiloften mogen vastleggen. Wat heb ik een geweldige baan! Een top jaar was het zeker maar helaas was het begin van het jaar niet zo super.  In de winter heb ik een wat moeilijkere tijd gehad, een tijd met minder werk en daardoor verloor ik wat ambitie en mijn focus. Ik heb er daarom voor gekozen om een mentoring traject te starten bij Raisa Zwart Photography en ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Na een aantal sessies was mijn focus weer terug en ben ik vol energie gestart aan mijn bruiloftsseizoen!

Wat ik ook zo tof vind is dat ik dit jaar met zo veel leuke collega ondernemers uit de trouwbranche heb mogen werken. Zoals voor styled shoots maar ik heb ook de heropening van Bruidssalon Daisy mogen fotograferen en modeshows bij Verliefd Bruidscouture. Verder was ik als deelnemer aanwezig bij Trouwfestival een hele leuke trouwbeurs waar ik veel lieve bruidsparen heb ontmoet.

Na een mooie zomer werd ik benaderd door het Beeldcentrum, de school waar ik zelf fotografie heb gestudeerd, met de vraag of ik zou overwegen als docent hun team te komen versterken. Ik vond dit echt een hele eer en heb ervoor gekozen om dit te doen. Daarnaast heb ik dit jaar mijn eerste workshop basis fotografie gegeven. Het is zo mooi om je kennis te delen en anderen te helpen!

Ik wil alle lieve klanten, koppels en gezinnen bedanken voor jullie vertrouwen. Ik heb met heel veel plezier jullie liefde vastgelegd! Hier zijn een aantal van mijn favoriete photos van 2018:

2019 bring it on!

Oh, wat kijk ik uit naar het nieuwe jaar! Eerst reis ik samen met mijn vader naar Innsbruck voor een kleine werk vakantie. Lekker in een andere omgeving werken. Ik kan niet wachten op alle prachtige bruiloften die al op de planning staan, de lessen die ik op het Beeldcentrum ga geven en mijn eigen workshops. Heb je interesse om een workshop basis fotografie te volgen, neem dan even contact met mij op. Er volgen binnenkort nieuwe data. En trouwen jullie in 2019? Check dan gauw of ik op jullie datum nog beschikbaar ben!

Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2019!!

Liefs,
Anneke Veronica

error: This content is protected !!