Reis naar Mwanza, Tanzania

Amazing view Mwanza Tanzania Lake Victoria

Eerder dit jaar zijn Jesse en ik op vakantie geweest in Mwanza, Tanzania. Niet een van de meest bekende steden in Tanzania, de meeste mensen kennen Dar Es Salaam en/of Zanzibar. Dus waarom naar Mwanza? Nou, omdat ik daar ben geboren en omdat we hier familie hebben wonen. Tijdens onze vakantie hebben we tijd kunnen doorbrengen met mijn moeder, zusje en haar vriend. Het was fantastisch!

Me and my hubby <3

Nature Mwanza Tanzania

Mwanza Tanzania Mwanza

Mwanza is de tweede grootste stad in Tanzania en ligt aan het Victoria Meer. Ook wel bekend als Rock city vanwege de gigantische stenen in de stad. De Bismarck rock is het meest bekend omdat er een steen heel bijzonder gebalanceerd staat op een groep andere stenen in het Victoria Meer. Verder is Mwanza echt een hele gezellige stad met name door de vriendelijke mensen die er wonen.

Bismarck Rock Mwanza Tanzania Travel Photography

Bismarck Rock Mwanza Tanzania Travel Photography
Bismarck Rock

Rock city Mwanza Tanzania Travel Photography

Serengeti, Tanzania

Ben je in Mwanza, dan moet je zeker een reis plannen naar de Serengeti! Het is een ervaring die je nooit vergeet. Wij hebben dit jaar een dagtrip gepland omdat we een paar jaar geleden al eens naar de Serengeti zijn geweest. Ondanks dat dit niet de eerste keer was voor ons was het weer een geweldige ervaring, echt zo bijzonder! Adembenemende landschappen en wildlife. DTS Safaris heeft de reis voor ons georganiseerd en wat een toppers zeg, echt een aanrader!

Serengeti Tanzania Travel Photography
Serengeti

Serengeti Tanzania Travel PhotographySerengeti Wildlife Tanzania Travel PhotographySerengeti Wildlife Tanzania Travel PhotographySerengeti Tanzania Travel PhotographySerengeti Wildlife Tanzania Travel Photography

Foundation DART

Een paar jaar geleden is mijn moeder een stichting gestart. Met deze stichting helpt ze jonge meisjes in Mwanza door ze een kans op onderwijs te geven en ze extra vaardigheden te leren. Wat een lieve, leuke meiden! Zo enthousiast, ze willen zo graag leren en zijn zo dankbaar. Het was een feestje om alle meiden weer te zien en vooral ook om de vooruitgang te zien. Als je een goede, kleine organisatie wil steunen die écht een verschil maakt? Dan raad ik Foundation DART zeker aan!

Foundation DART Mwanza Tanzania
DART house
Foundation DART Mwanza Tanzania
DART girls
Foundation DART Mwanza Tanzania
My lovely aunt, who also works as a teacher at Foundation DART

Nature Mwanza Tanzania Foundation DART Mwanza Tanzania Foundation DART Mwanza Tanzania

Prachtige natuur

Er zijn echt heel veel mooie plekjes te ontdekken in Mwanza. Dit kan je te voet doen, op de fiets of met de auto. De natuur is er echt prachtig!

Nature Mwanza Tanzania

Wag Hill Lodge Mwanza Tanzania

Nature Mwanza Tanzania

Nature Mwanza Tanzania

Monkey Mwanza Tanzania
Curious little monkey!
Familie

Familie is voor mij ontzettend belangrijk en ik ben graag met mijn familie. Helaas is het voor ons niet zo makkelijk om even bij elkaar een bakje koffie of thee te gaan drinken omdat we verspreid over de wereld wonen. Dat maakte het zo bijzonder dat zowel mijn moeder als mijn zusje met haar vriend in Mwanza waren. We hebben genoten met z’n allen en we hebben ook nog andere familie gezien die we al een paar jaar niet hadden gezien. Kortom het was een bijzondere, fantastische reis!

Family Mwanza Tanzania
With my dearest mother <3 love & miss her so much!

Nature Mwanza Tanzania

Family Mwanza Tanzania
Having fun with my sister and cousin 🙂

Mwanza Tanzania

Family Serengeti Mwanza Tanzania
My love, my sweetest sister and her boyfriend. Love these guys!

 

error: This content is protected !!