Portfolioshoot

Portfolioshoot voor de beginnende bruidsfotograaf

Meer leren over het fotograferen van bruiloften en na een gezellig en leerzame dag met collega fotografen met een kaart vol mooie foto’s weer naar huis. Als dit als muziek in de oren klinkt is deze portfolioshoot voor jou! 

Een workshop bruidsfotografie en een styled shoot met verschillende settings onder leiding van Anneke van Anneke Veronica Photography & Malouke van Geluk is simpel. Wij hebben onze favoriete leveranciers, zoals Zoete Kruumels en Le Chique Design, gevraagd om deel te nemen aan deze dag, zodat wij samen met hun een prachtige setting neerzetten, zodat jij professioneel portfolio materiaal hebt. 

  • Nieuwe kennis over bruidsfotografie en styling.
  • Volle geheugenkaart(en) met foto’s voor je portfolio!
  • Netwerken met mede fotografen.
  • Zelfverzekerd het bruidsseizoen tegemoet gaan.
  • Een heerlijke lunch.

Datum: zaterdag 25 maart 2023
Locatie: een prachtige overdekte locatie in Kloetinge, Zeeland. In de polder, omringd door natuur met fijne, lichte ruimtes binnen en een mooie kas.
Tijd: 09.30 – 17.00

Programma
09.30 ontvangst
10.00 start workshop theorie
11.00 workshop praktijk
12.30 lunch
13.30 fotograferen
16.30 afronden, gelegenheid voor vragen
17.00 afsluiten

Kosten: €350,- exclusief btw
Ben je ingeschreven bij de KVK? Dan krijg je de BTW terug! Lunch en drankjes zijn inbegrepen. De portfolioshoot gaat door bij voldoende aanmeldingen. Indien wij zelf de dag moeten annuleren vanwege te weinig aanmeldingen dan ontvang je het bedrag teruggestort op je rekening.

Early bird tickets

Koop jouw ticket tot vrijdag 24 februari 2023 voor slechts

€250,- excl. btw

Aanmelden voor de portfolioshoot kan via: info@annekeveronica.com

Geef in jouw e-mail door:
– Een omschrijving van hoe ver je momenteel bent als fotograaf, zo hebben we globaal een idee van het niveau en kan daar rekening mee gehouden worden.
– Contactgegevens zodat we je kunnen bereiken.
– Jouw adresgegevens voor de factuur. Na het voldoen van de factuur is jouw plekje definitief.

*de portfolioshoot gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
** er is plek voor maximaal 12 fotografen. 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Portfolioshoot 

Voor de portfolioshoot hebben we gekozen voor het thema ‘Natural Wedding’. Er zal dus veel gewerkt worden met naturel tinten; groen, blush, champagne, roze. Rechts in beeld zie je onze Pinterest inspiratie. 

Tijdens het fotograferen in de middag werken jullie in kleine groepjes zodat je genoeg ruimte hebt om foto’s te maken.

 Styled settings: 

  • ceremonie setting 
  • flatlay setting met accessoires
  • diner tafel setting
  • sweettable met bubbels

 Ook zullen er deze dag modellen aanwezig zijn. 

Hoi, ik ben Malouke van Geluk is simpel, ik zal de styling voor deze portfolio styled shoot verzorgen.
Elke bruiloft en elk bruidspaar is uniek, ik vind het belangrijk dat de styling en bloemen bij het bruidspaar passen zodat het hun liefdesverhaal verteld kan worden.
Ik heb er super veel zin in om samen met Anneke deze waardevolle dag te verzorgen zodat jullie met een heleboel inside informatie en een hoop nieuwe content het bruidsseizoen tegemoed kunnen gaan.

Om deel te nemen wordt verwacht dat je de basiskennis hebt van het fotograferen. Anneke zal tijdens de workshop praktische tips en tricks delen over het fotograferen van een bruiloft. Het praktijkdeel zal ook onder begeleiding van Anneke gaan zodat jullie mooie, sterke en bruikbare beelden maken voor jullie portfolio.

Zo een dag gaat vaak snel voorbij dus ontvangen jullie ook een mooie naslagwerk om mee naar huis te nemen.

Hoi, ik ben Anneke van Anneke Veronica Photography. Fotografie is mijn grote passie en sinds 2016 officieel werkzaam als bruidsfotograaf en inmiddels al veel mooie bruiloften mogen fotograferen. Sinds 2019 mag ik mijn kennis over fotografie als docent delen op het BeeldCentrum, fotovakschool te Zundert. Daarnaast heb ik meerdere workshops basis fotografie gegeven. Ik vind het dan ook erg leuk om op deze dag mijn kennis met jullie te delen en jullie tijdens het fotograferen te begeleiden samen met Malouke!

fotograaf zeeland

error: This content is protected !!