Over Mij

fotograaf zeeland

Ik streef ernaar een foto compleet te maken. Het beeld moet zo sterk zijn, dat de kijker bijna de sfeer kan proeven. Alle zintuigen worden zoveel mogelijk geprikkeld, enkel door deze foto.”

Mensen raken en inspireren, op de manier zoals ik geraakt en geïnspireerd ben door foto’s, dát is wat mij drijft. Een herinnering in de vorm van een foto kan houvast bieden in tijden van verandering. Het kan emoties opwekken die je een fijn gevoel geven. Ik ben dol op natuurlijk licht, waarmee ik mooie zachte beelden kan creëren.

Als fotografe vind ik het belangrijk om een open en veilige sfeer te creëren tussen mij en mijn klant. Wanneer iemand de vrijheid voelt zichzelf te zijn, weerspiegelt dit op beeld. Ik vind het dan ook interessant om de individuele klant te leren kennen en te luisteren naar zijn/haar behoeften, dit zorgt er voor dat ik op zoek kan gaan naar unieke shots. Geduldig, observerend, rustig, gestructureerd en een positieve instelling zijn kernwoorden die passen bij mij als persoon.

“Ik zie het mooie in dingen, in de simpele dagelijkse dingen. Ik kan door fotografie bijzondere en belangrijke momenten filteren uit het grootse. Beelden geven de mogelijkheid om stil te staan bij al het mooie in het leven. Stilstaan, in deze vluchtige vooruitstrevende wereld.”

Toen ik jonger was heb ik altijd de ambitie gehad om iets voor mijzelf te beginnen. Ik wist altijd al dat ik iets wilde doen voor andere mensen, iets betekenen in de wereld. Hoe dit alles vormgegeven zou worden wist ik nog niet.
Ik ben van mening dat je altijd iets voor een ander moet willen doen. Als je iemand kan helpen, waarom zou je dat dan niet doen? Mijn jeugdervaringen tijdens alle verhuizingen naar andere landen, heeft ervoor gezorgd dat mijn ogen geopend werden wat betreft het bieden van hulp aan anderen. Mensen die zichzelf volledig geven voor een ander inspireren mij.
Inmiddels weet ik dat ik doormiddel van fotografie iets kan betekenen voor een ander zoals fotografie ook altijd voor mij iets heeft betekent in tijden van reizen. Zo heb ik altijd herinneringen kunnen bewaren.

“Het vastleggen van een herinnering voor een ander, om later naar terug te pakken en het te herleven. Beelden weergeven die mensen aan het denken zetten, een gevoel geven, inspireren. Ik wil mensen bewegen!”

Tijdens de communicatie opleiding wekte fotografie mijn interesse en heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Beeld en sfeer vastleggen triggerde mij. Als ik een camera vast houd gebeurt er iets. Ik ben dan even weg, in een andere wereld. Met mijn camera leg ik de beelden vast zoals ik ze zie. Door te fotograferen hoop ik anderen een beeld te geven van mijn visie op de wereld.

Foto’s zijn altijd al heel belangrijk voor mij geweest. Het heeft er altijd voor gezorgd dat mooie herinneringen bleven bestaan van de verschillende plekken waar ik vroeger heb gewoond. Zo is mijn liefde voor fotografie ook ontstaan en doe ik nu niets liever dan waardevolle momenten vastleggen.

Ik ben nog steeds dol op reizen.. er zijn namelijk zo veel prachtige landen en culturern om te ontdekken. Een van mijn lievelingslanden is Tanzania omdat ik daar ben geboren en half Tanzaniaans ben, mijn andere lievelingsland is Italië. Wat een mooi land en ik ben dol op Italiaans eten!

Bruidsfotograaf

Ik ben altijd al dol geweest op liefdesverhalen, het is zo mooi als twee mensen zich volledig aan elkaar geven. Het fotograferen van een bruiloft vind ik écht bijzonder, een eer om deze dag vast te mogen leggen voor een ander. Als bruidsfotograaf let ik op het groter geheel, alle mooie emoties en de kleine details zodat het volledige verhaal van jullie dag gefotografeerd wordt.

TESTIMONIALS

 • Anneke is een super spontane fotograaf. We hadden voor onze kaarten een loveshoot met haar gedaan, ook om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Anneke weet je op je gemak te stellen. Vrijdag zijn we getrouwd en we gingen maandag op vakantie; zondag avond kregen we al een mailtje met een kleine preview. Super leuk! Anneke is open in de communicatie en makkelijk te bereiken, denkt mee over een slecht weer plan. TOP

 • Wij zijn zo ontzettend blij dat wij Anneke als onze fotografe hadden! Anneke is heel ontspannen en rustig aanwezig in het gesprek wat wij vooraf hebben gehad vertelde ze ook dat ze 'onzichtbaar' aanwezig zou zijn en dat was ze zeker. Als we de foto's terug kijken hebben we zoveel leuke spontane foto's gewoon zoals je bent en daar houden wij van! Anneke is flexibel en luisterde naar onze wensen, tevens verliep de communicatie super tussen Anneke en de weddingplanner wat echt een must is op een bruiloft. Wij zeggen ga zo door!

 • Anneke is een fotograaf met passie voor haar vak! Ze heeft oog voor detail en weet je heel goed op je gemak te stellen. De communicatie verliep heel fijn en laagdrempelig. Het resultaat was echt prachtig! Wij kunnen iedereen deze fotograaf aanbevelen.

 • De bezoeken van Anneke vooraf en de aanwezigheid op onze dag hebben we als heel prettig ervaren. Anneke heeft prachtige foto's gemaakt. We zijn superblij met het resultaat!

 • Anneke is een uitstekende fotografe! Ze is begripvol, flexibel en ze houdt rekening met de wensen die worden ingebracht. Ze heeft de bruiloft op een mooie wijze weten vast te leggen en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat (zowel digitaal als album). Zonder twijfel raden wij haar aan als fotografe! Anneke bedankt, Gr Tim en Shahr

 • Anneke is een fijne, ontspannen fotografe op een toch wel spannende dag maar met haar als fotografe om ons heen verliep alles heel fijn en mooi. Je merkt niet dat ze aanwezig is, maar als je de resultaten ziet dan weet je dat ze onzichtbaar aanwezig was en dat er ongedwongen zulke mooie foto's zijn gemaakt. Het resultaat van het album en de foto's is werkelijk fantastisch. Anneke bedankt voor deze mooie foto's en album en voor ons een mooie herinnering van onze trouwdag. John & Lydia

 • Anneke is een spontane vrolijke fotografe. Zij speelt goed op de ideeën en wensen van het bruidspaar in. Zij heeft echt bijgedragen aan een mooie dag en de foto's en het album zijn van prima kwaliteit.

 • Bruiloft Zeeland Arendsslot Bruidsfotograaf

  Wij zijn enorm blij dat we gekozen hebben om onze dag vast te laten leggen door Anneke Veronia Photography. Anneke is een top fotograaf en wij vonden het voornamelijk heel fijn dat ze zo rustig is gedurende de dag, we hebben het haast niet in de gaten gehad dat ze zoveel foto's heeft gemaakt. De communicatie verliep erg soepel en het eindresultaat, zowel de foto's als het fotoboek, is prachtig. Zeker een aanrader!

 • Bruidspaar

  Wat ik vooral heel fijn vind is haar lieve en ook rustige aanwezigheid. Zeker op zo een dag is het enorm fijn dat je fotograaf rustig is en dat je er van op aan kunt. Anneke hield zich goed aan de afspraken. Ze is zeer makkelijk benaderbaar. Ook het eind resultaat is super!!! Mooie foto's met fijne herinneringen. Goede kwaliteit qua fotoboek. Anneke Veronica Photography, is zeker een aanrader.

  Anneke... nogmaals bedankt, je bent een topper.

 • Bruidspaar Katse Kerk

  Anneke is behulpzaam en heeft oog voor detail. Ze is een professionele fotograaf, die heel rustig op de achtergrond aanwezig is. Verder is de kwaliteit van de foto's en het fotoalbum goed en heeft het onze dag weer doen herbeleven.

 • Bruidspaar Nisse

  Anneke was rustig aanwezig op onze mooie maar erg spannende dag. Ze is een professionele fotografe die leuke ideeën had en keek daarbij echt naar wat bij ons zou passen. De foto's zijn super mooi geworden.

error: This content is protected !!