Mini Fotoshoot

Kids portret mini fotoshoot Zeeland
©Anneke Veronica Photography

Yay! Mijn eerste blog weer na een hele lange tijd.. Terug van weggeweest! Ik wil de komende tijd weer meer gaan bloggen dus als jullie onderwerpen hebben waarover jullie graag willen lezen laat het dan weten. Voor nu een blog over de mini fotoshoot.

Mini Fotoshoot

De afgelopen maanden gebruik ik onze prachtige tuin als decor voor mini fotoshoots. Samen met mijn lieve man, zoontje en poes woon ik in het pittoreske dorpje Kwadendamme. Als fotograaf is het super fijn en rustig wonen in het prachtige Zeeland. Zo veel mooie plekjes om te fotograferen. Toen ik eerder dit jaar een locatie aan het bedenken was voor mini sessies realiseerde ik mij dag onze eigen tuin hier eigenlijk heel geschikt voor is. Zeker voor kleine shoots zoals portretten, zwangerschapsshoots, loveshoots en van kleine gezinnen.

De mini shoot duurt 20 minuten en is dus voor kindjes ideaal. Het is lekker kort, ze hebben ruimte om veilig rond te kunnen rennen en we hebben alles bij de hand!

Kids portret mini fotoshoot Zeeland
Broer en zus
Kids portret mini fotoshoot Zeeland
Kids portret

De mini fotoshoot krijgt nog geen vast plekje in het assortiment maar is de komende tijd nog wel te boeken. De sessie duurt 30 minuten, is in Kwadendamme, kost: €99,- en je ontvangt 10 foto’s digitaal via een galerij.

Wil je de mini shoot boeken? Neem dan contact op! Liever een gewone shoot? Dat kan ook, bekijk hier de opties. Inspiratie opdoen? Check mijn Instagram!