Loveshoot op het eiland Saanane in Tanzania

Engagement shoot destination wedding
©Anneke Veronica Photography

Wat is er nog romantischer dan een loveshoot op een prachtig eiland met dit soort uitzichten?! Saanane National Park is een rotsachtig eiland in Lake Victoria, met de boot ben je er in slechts 5 minuten vanaf Mwanza. In januari hebben Toto en Sjoerd hun spullen gepakt en zijn ze van Nederland naar Mwanza, Tanzania verhuisd waar ze in ieder geval komend jaar gaan wonen en werken. Ik vind het echt een mooi avontuur en vond het dan ook heel bijzonder om hun liefde hier vast te mogen leggen. Ik ben dol op reizen en als ik dan op dit soort schitterende plekken een super verlief koppel mag fotograferen ben ik helemaal gelukkig! Hier is alvast een klein voorproefje van de loveshoot en binnenkort deel ik meer. Ik zal wel alvast een klein geheimpje verklappen: op dit eiland liepen ook zebra’s en impala’s, echt heel gaaf!!

error: This content is protected !!