Mini Fotoshoot

Yay! Mijn eerste blog weer na een hele lange tijd.. Terug van weggeweest! Ik wil de komende tijd weer meer gaan bloggen dus als jullie onderwerpen hebben waarover jullie graag willen lezen laat het dan weten. Voor nu een blog over de mini fotoshoot.

Mini Fotoshoot

De afgelopen maanden gebruik ik onze prachtige tuin als decor voor mini fotoshoots. Samen met mijn lieve man, zoontje en poes woon ik in het pittoreske dorpje Kwadendamme. Als fotograaf is het super fijn en rustig wonen in het prachtige Zeeland. Zo veel mooie plekjes om te fotograferen. Toen ik eerder dit jaar een locatie aan het bedenken was voor mini sessies realiseerde ik mij dag onze eigen tuin hier eigenlijk heel geschikt voor is. Zeker voor kleine shoots zoals portretten, zwangerschapsshoots, loveshoots en van kleine gezinnen.

De mini shoot duurt 20 minuten en is dus voor kindjes ideaal. Het is lekker kort, ze hebben ruimte om veilig rond te kunnen rennen en we hebben alles bij de hand!

Kids portret mini fotoshoot Zeeland
Broer en zus
Kids portret mini fotoshoot Zeeland
Kids portret

De mini fotoshoot krijgt nog geen vast plekje in het assortiment maar is de komende tijd nog wel te boeken. De sessie duurt 20 minuten, is in Kwadendamme, kost: €85,- en je ontvangt 10 foto’s digitaal via een galerij.

Wil je de mini shoot boeken? Neem dan contact op! Liever een gewone shoot? Dat kan ook, bekijk hier de opties. Inspiratie opdoen? Check mijn Instagram!

Terugblik 2018

Wauw, 2018 wat was je geweldig!

Wat is de tijd verschrikkelijk snel gegaan, het is al bijna 2019! Dit jaar was waanzinnig, ik heb drie fotosessies in het buitenland gedaan. In Tanzania, Italië en Portugal. Waarvan de shoot in Italië, die ik samen met Wedding Eve heb georganiseerd samen met een fantastisch team, is gepubliceerd op de Engelse blog B.LOVED, de Nederlandse blog Dusty Blue en in het tijdschrift Bruid en Bruidegom! Daarnaast heb ik hier in Nederland bijzonder mooie, liefdevolle bruiloften mogen vastleggen. Wat heb ik een geweldige baan! Lees Meer

Loveshoot in Portugal

Dit prachtig koppel trouwt dit weekend in Nederland maar ze wonen en werken in Portugal. Ik kan niet wachten om hun bruiloft vast te leggen maar was misschien wel net zo enthousiast om voor hun loveshoot naar Portugal te reizen. Hiervoor ben ik een aantal dagen in Portugal geweest. Eerst opzoek naar de perfecte locatie en de twee volgende dagen gefotografeerd. Eén shoot tijdens zonsondergang en de laatste shoot met hun super lieve hond die er bij de bruiloft hier in Nederland niet bij kan zijn. Oh wat was het mooi en wat een leuke dagen met dit fantastisch koppel! Kijk er ontzettend naar uit om hun dag te fotograferen. Lees Meer

Terugblik op 2017 en vooruitblikken op 2018

Wauw wat is het afgelopen jaar weer geweldig geweest! Zeker wat ups and downs maar ik richt mij lekker op al het moois. Inmiddels bijna twee jaar geleden dat ik ben gestart met dit waanzinnige avontuur. Werken als fotograaf en mijn eigen bedrijf runnen. Tot nu toe nog geen dag spijt gehad want ik heb super lieve koppels, bruidsparen en gezinnen mogen ontmoeten, hun verhalen mogen vastleggen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Als kroon op mijn werk dit jaar werd ik door Zankyou weddings benoemd als een van de beste fotografen van Zeeland. Wat was ik blij toen ik dit hoorde en wat een eer om daar tussen te mogen staan! Lees Meer

error: This content is protected !!