Het plannen van mijn eigen bruiloft

© Anneke Veronica Photography

Wauw wat is het bijzonder om zelf te gaan trouwen! In december 2015 ben ik door mijn liefste Jesse ten huwelijk gevraagd en de afgelopen maanden zijn we ontzettend druk geweest met het organiseren van onze droom bruiloft. Nu genieten we morgen al van onze dag! Eén van de vragen die we de afgelopen tijd vaak hebben gehoord is: ‘zijn jullie gespannen?’ maar doordat we zo druk zijn met alles organiseren valt dat reuze mee. De spanning komt waarschijnlijk nog wel vandaag of morgen ;). Een andere vraag die ik vaak hoor omdat ik zelf ook bruidsfotograaf ben is: ‘wie gaat jullie foto’s dan maken?!’ en vanwege alle belangstelling vind ik het leuk om wat te delen over de organisatie van onze bruiloft.

We hebben namelijk zelf veel georganiseerd en geregeld maar we hebben een geweldig team die ons helpt en gaat helpen om de dag onvergetelijk te maken!

Pinterest is een van onze grootste inspiratiebronnen geweest, hier hebben wij een moodboard gemaakt om tot een thema te komen. Als bruidsfotograaf doe ik tijdens mijn bruidsreportages ook veel inspiratie op. Daarnaast hebben we een Love & Marriage beurs bezocht waar we onze juwelier en geweldige ceremoniemeester / styliste hebben ontmoet!

Laten we eerst onze professionele ceremoniemeester en styliste voorstellen. Dit is Eveline van Wedding Eve. en wat hebben we veel steun aan haar! Ze denkt mee en komt ook met super leuke ideeën die passen binnen ons concept. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij ons compleet zal ontzorgen op de dag zelf, heel erg blij dat zij er bij zal zijn!

 

Foto credit: Moniek van Gils, Styling: Wedding Eve

Joeke Verhoeven Floral Design zal het bruisboeket en alle bloemen voor de styling verzorgen. Het werk van Joeke is werkelijk prachtig. Joeke is heel creatief en zorgt ervoor dat haar werk in het geheel past. Verder is ze ontzettend flexibel en dat is erg fijn als je op het laatste moment nog van gedachten veranderd!

Foto credit: Marieke Lodder

Oké, dan nu antwoord op de vraag waar de meeste mensen nieuwsgierig naar zijn: onze fotograaf! Onze dag wordt vastgelegd door Moniek van Gils, een oud docent van mij op de foto opleiding aan het Beeldcentrum. Moniek is een heel fijn persoon en een fantastische fotografe! Haar foto’s zijn licht en fris en haar stijl ongedwongen en puur past perfect bij ons.

Foto credit: Moniek van Gils Photography

Mijn jurk is gemaakt door Ela Siromascenko en komt helemaal uit Milaan! Ela’s jurken worden stuk voor stuk handgemaakt en hebben een vintage stijl. De jurk hangt aan een mooi kledinghanger van Ter Attentie, dit soort kleine details maken het geheel mooi af. Mijn look wordt verder afgemaakt met sieraden van Harry Hutjens Edelsmedereij, als geurtje Miss Dior en een paar (ik kan het bijna niet geloven!!) Jimmy Choo’s. Mijn haar en make-up wordt gedaan door Sheila van Funky Hair.

© Anneke Veronica Photography

Jesse draagt een buitengewoon mooi pak van Suit Up maar ik weet nog niet hoe hij er uit zal zien, spannend!!

Onze ringen zijn gemaakt door Ed Nobel. Het proces om te komen tot de ring die echt bij je past is bij Ed Nobel erg prettig. Wij kunnen niet wachten om onze ringen te gaan dragen en wat ontzettend leuk dat we aanwezig mochten zijn bij het smelten van onze eigen ingebrachte goud!

De catering verzorgd door Rode Rozen & Tortillas en de taart door Zoet Goed Taarten dus dat wordt lekker veel eten en écht genieten! Tot slot zal Peter Heyt Music Entertainment zorgen voor een spetterend feest tot in de late uurtjes.

Bij Het plannen van een bruiloft moet je aan ontzettend veel dingen denken, zeker als je het in je eigen tuin organiseert! Zo zijn we erg blij met de ruwe aankleding verzorgd door o.a. Boogaard Verhuur, RBK Verhuur en Soolsma. Onze vriendin Petra, van Café the Zak, helpt ons met bijvoorbeeld met de aankleding van een complete bar met drank en al en tot slot hebben mega veel steun van onze lieve familie en vrienden die ons overal mee helpen!

Reactie · 5

  1. Lieve Anneke
    Veel geluk samen en geniet van jullie dag…die fotograaf van jullie maakt prachtige plaatjes van een prachtig stel…en de rest van het team zal ook uitzonderlijk goed zijn ..groetjes Jannie Hummel…en de volgende bruiloft sta je weer vertrouwd achter je eigen toestel…???jij bent een zeer goede fotograaf????

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: This content is protected !!