Workshop

Workshop basis fotografie

Vind jij het ook zo leuk om te fotograferen? Heb je een mooie camera maar weet je niet zo goed wat je er mee kan? Zou je graag op vakantie betere foto’s maken of thuis van je kinderen? Dan is deze workshop voor jou!

Fotografie is mijn grote passie en sinds dit jaar mag ik mijn kennis over fotografie als docent delen op het Beeldcentrum. Ik vind dit zo leuk om te doen dat ik besloten heb zelf ook een workshop basisfotografie te geven.

Neem deel aan de workshop basis fotografie als je in bezit bent van een spiegelreflex camera maar je blijft fotograferen op de automatische stand. Je wil graag meer uit je camera halen en mooiere foto’s maken.

Tijdens de workshop leer je de techniek van je camera toe te passen. Wat termen als ISO, diafragma en sluitertijd betekenen en hoe je dit kan instellen. Verder leer je meer over hoe je een mooie compositie kan maken, het effect van verschillende lenzen, witbalans, workflow en hoe je een goed belichte foto maakt. We starten met een deel theorie en vervolgens gaan we lekker fotograferen zodat jullie kunnen oefenen.

Na deze workshop heb je een goede basis om in daglicht situaties mooie foto’s te maken.

Datums workshop: zaterdag 16 november 2019
Locatie: Kwadendamme
Tijd: 13.00 – 17.00
Kosten: €99,-
Er is plek voor maximaal 6 personen
Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd
Om deel te nemen moet je in bezit zijn van een spiegelreflexcamera of een camera die je manueel kan instellen.

Aanmelden voor de workshop kan via: info@annekeveronica.com
– Graag bij aanmelden doorgeven op welke datum je de workshop wil volgen, welke camera je hebt en je adresgegevens. 

*de workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.

ERVARINGEN

  • Een zeer interessante fotocursus gevolgd bij Anneke. Ik heb hier zeer veel aan gehad, erg duidelijk en veel feedback. Anneke denkt heel erg met je mee en brengt het op een leuke manier. Echte aanrader dus!

  • 24 november een workshop gevolg bij Anneke, aller eerst was ze heel gastvrij, er stond thee en koffie klaar en heerlijke cupcakes !
    En daarbij gewoon veel geleerd over de instellingen op de camera..
    zeker doen als je je camera beter wilt leren kennen !

  • Afgelopen zaterdag een workshop gevolgd voor basisfotografie, en het was zo leuk en ontzettend veel geleerd! Anneke legt alles rustig en zeer goed uit! Zeker een aanrader als je meer wilt leren over fotografie.

  • Gisteren mocht ik een workshop basisfotografie volgen bij Anneke. Wat een lieve en geduldige dame! Dankzij haar ben ik mijn camera beter gaan leren kennen. En weet ik in het vervolg waar ik op moet letten wanneer ik mooie foto's wil maken. Na de leerzame en gezellige middag durf ik mijn camera voortaan handmatig in te stellen. Missie geslaagd!

  • Hele leuke en erg interessante workshop gevolgd vandaag! Als je graag foto's maakt maar niet zo goed weet hoe je met je camera moet werken, dan is dit zeker een aanrader

  • Super leuke/leerzame basisfotografie cursus gehad bij Anneke! Heerlijk prikkelende combinatie van theorie en praktijk plus nabespreking. De verzorging erom heen ook top! Bedankt Anneke 🎉!

error: This content is protected !!