Workshop

Vind jij het ook zo leuk om te fotograferen? Heb je een mooie camera maar weet je niet zo goed wat je er mee kan? Zou je graag op vakantie betere foto’s maken of thuis van je kinderen? Dan is deze workshop voor jou!

Fotografie is mijn grote passie en sinds dit jaar mag ik mijn kennis over fotografie als docent delen op het Beeldcentrum. Ik vind dit zo leuk om te doen dat ik besloten heb zelf ook een workshop basisfotografie te geven.

Neem deel aan de workshop als je in bezit bent van een spiegelreflex camera maar je blijft fotograferen op de automatische stand. Je wil graag meer uit je camera halen en mooiere foto’s maken.

Tijdens de workshop leer je de techniek van je camera toe te passen. Wat termen als ISO, diafragma en sluitertijd betekenen en hoe je dit kan instellen. Verder leer je meer over hoe je een mooie compositie kan maken, het effect van verschillende lenzen, witbalans, workflow en hoe je een goed belichte foto maakt. We starten met een deel theorie en vervolgens gaan we lekker fotograferen zodat jullie kunnen oefenen.

Na deze workshop heb je een goede basis om in daglicht situaties mooie foto’s te maken.

Datum workshop: 24 november 2018
Locatie: Kwadendamme
Tijd: 13.00 – 17.00
Kosten: €75,-
Er is plek voor maximaal 6 personen
Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd
Om deel te nemen moet je in bezit zijn van een spiegelreflexcamera of een camera die je manueel kan instellen

Aanmelden voor de workshop kan via: info@annekeveronica.com

error: This content is protected !!