Bruidssalon Daisy | Bruidsjurk uitzoeken

Bruidssalon Daisy Arnemuiden
©Anneke Veronica Photography

Het uitzoeken van een bruidsjurk is een unieke ervaring. Voor de zoektocht naar de perfecte jurk kan ik Bruidssalon Daisy absoluut aanraden. Wat hangt er hier een fijne, gezellige sfeer in de volledig gerenoveerde, lichte hooizolder midden in de polder! De heropening van Bruidssalon Daisy heb ik mogen vastleggen. Dit was ontzettend leuk om te doen en echtwaar, wat is het prachtig geworden! Net als de schitterende, romantische, moderne en een klein beetje bohemian jurken die in de salon hangen.

Twee jaar geleden ben ik zelf de zoektocht gestart naar mijn perfecte bruidsjurk, wat een bijzondere ervaring en ik ben nog steeds blij met mijn keuze! Inmiddels al getrouwd in deze prachtige jurk en ik kijk nog steeds graag naar de foto’s van mijn bruidsjurk. Het plannen van een bruiloft kan een behoorlijke klus zijn dus deel ik graag mijn top 3 tips voor het vinden van jouw droomjurk:

  • Maak er een leuk uitje van, gezellig met familie en/of vriendinnen. Hou er wel rekening mee dat meer mensen ook meer meningen betekent.
  • Laat je adviseren in een bruidssalon. Er wordt gekeken naar welke jurken het beste bij je figuur passen en pas vooral een aantal bruidsjurken voordat je een beslissing maakt.
  • Luister naar je gevoel. Zodra je de jurk aanhebt die je eigenlijk niet meer uit wil trekken en waar je in straalt weet je dat je goed zit.

Ga jij binnenkort een trouwjurk uitzoeken? Geniet van deze mooie ervaring!

©Anneke Veronica Photography

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: This content is protected !!